Kadaverophaaldienst

Na melding haalt Rendac de kadavers binnen twee werkdagen op tussen 6 uur ’s ochtends en circa 22:30 uur ’s avonds. Wij halen ook overleden paarden, pony’s en landbouwhuisdieren op. Dit kan via onze reguliere ophaaldienst. Kiest u voor deze optie, dan halen wij het dier binnen twee werkdagen op met een kraanvrachtwagen. U kunt ook een beroep doen op onze Individuele ophaalservice voor overleden gezelschapsdieren.

Individuele ophaalservice voor gezelschapsdieren

Om te beantwoorden aan de veelvuldige vraag naar een gespecialiseerde dienstverlening voor de ophaling van overleden huisdieren bij dierenartsen, dierenasielen, gemeentebesturen en andere professionele aanbieders heeft Rendac België de ophaaldienst overleden gezelschapsdieren ontwikkeld.

Individuele ophaalservice voor paarden en paardachtigen

Als uw paard of pony is overleden, kan u naast de reguliere ophaling met de vrachtwagen eveneens beroep doen op onze individuele ophaaldienst.

  Incidentele partijen dierlijk restmateriaal

  Rendac kan ook incidentele partijen dierlijke bijproducten ophalen en verwerken. We zijn daarvoor uitstekend uitgerust. Of het nu gaat om bedorven materialen, partijen met productiefouten, verlopen houdbaarheidsdata of anderszins afgekeurde partijen die grondstoffen van dierlijke oorsprong bevatten - bij ons kunt u rekenen op snelle en wetsconforme service. Klik hier voor meer informatie.

  Ophaaldienst voor slachterijen, uitsnijderijen en slagerijen

  Dagelijks bezoeken onze chauffeurs vele slachterijen, vlees-, vis- en zuivelverwerkende bedrijven. We doen dat op afroep of volgens een vast ophaalschema – en altijd volgens strenge hygiëneprotocollen en met uiterste efficiëntie. Ons moderne wagenpark is afgestemd op het type slachtafval en de manier waarop u ons het materiaal aanbiedt. Het betreft hier meestal delen die vrijkomen tijdens de slacht maar niet in de voedselketen mogen terugkeren, zoals: afgekeurde delen en specifiek risicomateriaal.

  Ophaalservice Slagers

  Neem contact met ons op voor meer gedetailleerde informatie over onze diensten