Een ervaren specialist

Rendac is een ervaren specialist in het ophalen, verwerken en/of (laten) vernietigen van dierlijk restmateriaal en kadavers. Wij doen dit op een veilige en efficiënte wijze. Het gaat daarbij om dierlijk restmateriaal dat uit  het oogpunt van volksgezondheid of uit ethische overwegingen dient te worden vernietigd conform de Europese destructiewetgeving. Bijzonder aan onze aanpak is dat wij onze eindproducten omzetten in groene energie en duurzame brandstof.

Werkzaam in verschillende Europese landen

Rendac is een leidende Europese dienstverlener op het gebied van het ophalen en verwerken van dierlijk restmateriaal. We zijn actief in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Tsjechië.  In Nederland, België en Luxemburg zijn wij de enige door de overheid bevoegde dienstverlener op onze markt. In Duitsland en Tsjechië opereren we in diverse door de overheid aangewezen regio’s. 

Om u als klant optimaal te kunnen ontzorgen, hebben wij bij Rendac verschillende diensten en aanbiedsystemen ontwikkeld. Ga voor meer informatie hierover naar onze pagina’s Diensten of Systemen